Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Free Record Shop Failliet

Sommige van jullie hebben het misschien al gehoord of gelezen, maar de Free Record Shop is failliet verklaard. Dit betekent dat ze geen geld meer hebben, maar wat betekent het voor ons gamers?

Op zich niet heel veel. Doordat FRS van plan is om een doorstart te maken, ze gaan hun werknemers een maand niet betalen en hopen of investeerders zodat ze ‘opnieuw’ kunnen beginnen, blijven ze bestaan. Maar aangezien veel van onze leden bij de Free Record Shop hun spellen pre-orderen vonden we dat we dit moesten melden. Als het goed is krijg je alsnog 27 juni je spel toegestuurd, mocht je het toch niet vertrouwen dan raden wij je aan om je pre-order te annuleren en op ons forum op zoek te gaan naar een andere winkel om je spel sowieso de 27e van juni binnen te hebben.

| Bekijk hier onze pre-order lijst |

18 gedachtes over “Free Record Shop Failliet”

  1. Aurelyce

   Oh nee hoor. De werkgevers plegen namelijk contactbreuk door het geen loon te geven, of het nou later komt of niet. Als zij dat doen mag jij het ook :> Trouwens; ze lopen hun vakantiegeld anyways mis

   1. steefjee90

    Haha als ie zo makkelijk lag :p De medewerkers van FRS hebben inderdaad gewoon recht op loon, ook het loon van de afgelopen periode dat ze gewerkt hebben. Zij zullen dan ook als eerste betaalt worden door de curator (in principe via de curator). Voor die werknemers wordt heus wel alles goed geregeld. Dus de redenatie “als zij dat doen, mag jij het ook” slaat nergens op. Als ik jou fiets steel, betekent dat niet dat jij de mijne ook mag stelen he.

    Anywaytjes, ook klanten hebben gewoon recht op hun bestelde producten, dus ook dit zal gewoon netjes afgehandeld worden. Mensen die toch bang zijn om hun product niet te krijgen, kunnen er voor kiezen om te annuleren en ergens anders te bestellen. In mijn ogen is dat niet noodzakelijk, vooral aangezien men het al heeft over een doorstart.

 1. Redhead0966

  Heb m bij Bol besteld maak me er niet druk om.
  Maar of het waar is weet ik niet maar kreeg vandaag in een winkel te horen dat dixons er ook mee stopt.Nog ff en je kan geen winkel meer vinden.:(

 2. GiovanniDobber

  Dat ze failiet gaan komt door dat illigaal downloaden dat raakt eerts dit dan de andere winkels en dan de gamebedrijven. Laten we het gewoon kopen veel beter je moet r, 40 € voor zo,n spel over hebben of anders speel je het niet het is of geld of game en niet beiden. Dus…

  FRS is de eerste die leid onder de crissis en iligaal downloaden.

  1. MrLegendardisch

   zoveel onzin.

   FRS had heel veel schulden, kon niet bijbenen met de digitale revolutie en kon de toeleveranciers niet meer betalen, ze zaten ook midden in een reorganisatie.

 3. tom

  bedrijfen leveren niet meer op credriet maar free record shop moet contand betalen bij afleveren van cd of andere spullen maar als free record shop geen geld heeft worden de cd en anderespullen weer mee genomen dus ja maar vanmorgen is door rechtbank free record shop failliet verklaard maar er zijn twee mensen aangesteld om te kijken of er nog kans is voor free record shop

 4. MrLegendardisch

  ProCures heeft Game-mania en FRS België weten te redden.

  Via de curator probeert ProCures ook nog FRS Nederland te kopen, waardoor er dus een doorstart komt.

  ProCures heeft De Slegte en Selexyz ook weten te redden van de ondergang. een doorstart voor FRS is dus nog altijd kansrijk

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>