SN Preview: De Sims 3 Exotisch Eiland Speelsessie verslag

SN Preview: De Sims 3 Exotisch Eiland

SN Preview: De Sims 3 Exotisch Eiland

Op woensdag 29 mei 2013 was Sims Nieuws en een heleboel andere fansites uitgenodigd om De Sims 3 Exotisch Eiland te komen spelen op het EA kantoor in Nederland. De sfeer in het kantoor was letterlijk tropisch doordat er cocktailmakers waren, nee we werden niet dronken want de cocktails waren alcohol vrij! Overal lagen zitzakken om in te hangen, Hawaise rokjes waren opgehangen aan de tafel waar wij konden spelen en natuurlijk niet te vergeten ook nog de leuke strandballen en strandbanden, waar geen enkele fansite van af kon blijven. De ballen werden letterlijk heen en weer gegooid.

| SN Preview: De Sims 3 Exotisch Eiland Speelsessie verslag |

18 reacties

 1. idd leuke preview,
  maar ik heb een vraagje, Kan je zeemeersims maken in CAS, Of kan je er alleen een worden door speciale dingen( Zoals plantsims)

  1. Je kunt zeemeersim worden door een andere meersim, door bij de levenspunten en… euh..
   Nog wat. Ben ik vergeten.

 2. Mooie preview! Nu heb ik echt zin om met EE te spelen! Gelukkig begint het aftellen naar de release nu interessant te worden…. 😀

 3. Wauw, dit maakt me wel heel enthousiast. Hopelijk gaan die drie weken snel voorbij, want ik wil mijn Sims zo snel mogelijk laten verhuizen naar Isla Paradiso!

 4. Nog even en dan kunnen we eindelijk EE spelen 😀 de zeemeersims, woonboten en resorts vind ik echt super leuk aan deze nieuwe uitbreiding 😀 Ik ga denk ik mijn sims naar isla paradiso laten verhuizen 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *