Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland en De Sims 3 Previews

SN Preview: De Sims 3 Exotisch Eiland Speelsessie verslag

SN Preview: De Sims 3 Exotisch Eiland

Op woensdag 29 mei 2013 was Sims Nieuws en een heleboel andere fansites uitgenodigd om De Sims 3 Exotisch Eiland te komen spelen op het EA kantoor in Nederland. De sfeer in het kantoor was letterlijk tropisch doordat er cocktailmakers waren, nee we werden niet dronken want de cocktails waren alcohol vrij! Overal lagen zitzakken om in te hangen, Hawaise rokjes waren opgehangen aan de tafel waar wij konden spelen en natuurlijk niet te vergeten ook nog de leuke strandballen en strandbanden, waar geen enkele fansite van af kon blijven. De ballen werden letterlijk heen en weer gegooid.

| SN Preview: De Sims 3 Exotisch Eiland Speelsessie verslag |

18 gedachtes over “SN Preview: De Sims 3 Exotisch Eiland Speelsessie verslag”

  1. Simsfan1988

    Nog even en dan kunnen we eindelijk EE spelen 😀 de zeemeersims, woonboten en resorts vind ik echt super leuk aan deze nieuwe uitbreiding 😀 Ik ga denk ik mijn sims naar isla paradiso laten verhuizen 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>