SN Mini Review: Steenworp Kas

steenworpkast
Hij is er al een tijdje maar de review was nog niet op onze site verschenen. Maar nu dan dus toch! Ben je klaar om erachter te komen of de Steenworpkas iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Soms zien we door de bomen het bos niet meer. In de Store worden zoveel nieuwe items aangeboden, dat het moeilijk is om een goede keus te maken bij een aankoop. Om een beter inzicht te krijgen in items en kavels die in de Store te vinden zijn, reviewen we vandaag de Steenworp Kas. Zal de aankoop zijn vruchten afwerpen?

Kas1 Kas2

Steenworp Kas
De Steenworp Kas is een kavel waar Sims zich volop met de vaardigheid tuinieren kunnen bezighouden. De ramen waarvan gebruik wordt gemaakt, geven de kas een uniek karakter. Deze kas is niet zoals kassen die we tegenwoordig hebben, maar heeft iets nostalgisch. In deze set zijn 32 items bijgevoegd waaronder twee premiumitems, decoratieve voorwerpen en kledingstukken. De Steenworp Kas kost 1.900 SimPoints.

SnelGroei Tuinierstation
“Met het juiste gereedschap kan tuinieren een plezierige bezigheid zijn,” aldus het The Sims-team. En dat klopt! Met het SnelGroei Tuinierstation is tuinieren een leuke en gemakkelijke bezigheid. Sims hoeven van nu af aan niet elke plant apart water te geven of te bemesten. Met het SnelGroei Tuinierstation zijn de volgende interacties mogelijk: planten water geven, tegen planten praten, zaadjes identificeren, compostmaker openen en compostmaker gebruiken. De mogelijkheid om zaadjes te kunnen identificeren is zeer tijdbesparend. Sims hoeven niet een eeuwigheid te wachten tot de zaadjes uitgebloeid zijn tot volwassen gewassen. De SnelGroei Tuinierstation heeft een prijskaartje van 500 SimPoints, maar is nog niet los verkrijgbaar.

Kas3 Kas4


Plants vs. Zombies™ Zonnebloem

De Plants vs. Zombies™ Zonnebloem is een vrolijk plantje waarmee Sims kunnen dansen. Echter is dat niet het enige wat deze zonnebloem kan. De Plants vs. Zombies™ Zonnebloem geeft zonlicht af. Deze zonnelichten kunnen opgeraapt worden en gebruikt worden als mest voor gewassen. In combinatie met het SnelGroei Tuinierstation zorgen de zonnelichten er niet alleen voor dat planten bemest en begiet worden, maar ook nog eens de volgende groeistatus bereiken. Op deze manier gaat tuinieren een stuk sneller en de kwaliteit van de vruchten zullen uitmuntend zijn. De gemoedstoestand die deze plant overbrengt op Sims, is de ‘Hier Komt de Zon’-gemoedstoestand. De Plants vs. Zombies™ Zonnebloem kost 500 SimPoints, maar is nog niet los verkrijgbaar.

Kas5 Kas6

Conclusie
Met de Steenworp Kas is de status van meesterplanter of botanische baas een stuk eenvoudiger te behalen. Sims kunnen met deze set veel meer gewassen onderhouden dan ooit te voren. De vaardigheid tuinieren is altijd al interessant geweest, aangezien er een aantal vreemde gewassen op te wekken zijn, zoals de ei- en omniplant. De sfeer op de kavel is precies goed. Er is voldoende ruimte om gewassen te verbouwen of een praatje te maken met een andere tuinman. De SnelGroei Tuinierstation en de Plants vs. Zombies™ Zonnebloem zijn ook goed te gebruiken rondom je eigen stulpje. De set kost omgerekend 13,30 Euro, maar is het geld dan ook meer dan waard!

Ben je het afwachten zat? Koop de Steenworp Kas nu! Steek je handen uit de mouwen en laat de aarde door je handen stromen!

4 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *