Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Een verlies voor de SimsCommunity..

Quxxn

Hallo allemaal,

Veel mensen in de Sims community wisten dat de operatie van Quxxn niet zo goed ging als gepland. De laatste week was erg hectisch voor iedere fan en ook Sims fan.
Helaas hebben we te horen gekregen dat Quxxn overleed na het vechten tegen infecties die door de operatie veroorzaakt waren.
Het was erg shockerend om dit te horen, ze was een vrij bekende Let’s Player in de Sims community en ze kreeg het altijd voor elkaar om een lach op andersmans gezichten te toveren gewoon door het uploaden van video’s.
We weten dat het een moeilijke tijd is die komt voor familie, vrienden en fans, maar we kunnen het, met de herinneringen van hoe ze was.

Het is nog steeds erg om dit te horen en daardoor maakt het dit ook moeilijk om te schrijven, wij zijn werkelijk sprakeloos.
We hopen dat Quxxn nu rust mag hebben na deze zware tijd, ze zal gemist worden door velen.ย We hebben er voor gekozen om het bericht iets later naar buiten te brengen dan (waarschijnlijk) andere sites. Dit wegens respect voor de familie en vrienden. Rust in vrede Quxxn.

21 gedachtes over “Een verlies voor de SimsCommunity..”

 1. lumos

  Wat een heftig nieuws, ik hield heel erg van de LP’s van Quxxn. Condoleances aan haat familie en vrienden. Misschien een beetje ongepast maar ik heb geen idee waarom ze werd geopereerd, zou iemand mij dat kunnen vertellen?

 2. Simhorselady

  Erg mooi geschreven!
  Toen ik hoorde van haar naam, wist ik even niet wie dat nou was. (Ben slecht in namen onthouden vooral op youtube, met die moeilijke namen)
  Totdat ik op youtube zag dat zij dat was, ik staarde wel zo’n 5 minuten naar het scherm van mijn laptop, omdat ik het niet kon geloven! Dat zij was overleden!
  Rest In Peace!

 3. Matthieu

  Ik wens de familie en vrienden veel sterkte toe, ook al lezen ze dit niet.

  Ik weet nog dat ik vroeger gretig wachtte op haar CAS-video’s als er een nieuwe EP was uitgekomen… Keek ze altijd met veel plezier.

 4. Viva Believa

  Erg,erg heftig.
  Ik (William Goos),heb veel gezocht over haar,en huil hier wel zo’n liters water uit men ogen.Hopelijk,komt er ooit een video tevoorschijn,van haar,in de hemel,in rust,met god. ๐Ÿ™

 5. SimsDreams

  Heel veel sterkte voor de familie en vrienden.
  Ze was een leuk persoon en maaktte leuke video’s.
  R.I.P. TheQuexxn
  En ze verjaard op dezelfde dag als mij blijkbaar… ๐Ÿ™

 6. Bas

  Haar filmpjes waren niet mijn favoriete, dat moet ik toegeven, maar zoiets wens je natuurlijk niemand toe.
  Erg jammer dat dit haar heeft moeten overkomen, en ik wens haar familie en kennissen erg veel sterkteโ€ฆ

 7. Shevens

  Heb zelf vanmiddag toch een traantje gelaten, je kent de persoon niet persoonlijk, maar door al de video’s die ik altij d heb gezien, de tweets en dergelijke.. Je bouwt toch een soort band met diegene op en kent diegene toch wel, jammer genoeg komen er geen nieuwe video’s en meer.. Ze was veel te jong..

 8. GoldenQueen

  Wat afschuwelijk! Ik heb nooit echt actief haar video’s gekeken, maar ik heb soms wel fragmenten gezien. Ze kwam altijd zo vrolijk en enthousiast over…
  Rust in vrede en gecondoleerd en sterkte aan al haar naasten.

 9. maxxie03

  Toen ik haar avatar zag dacht ik dat ze wat langer geen video’s meer zou plaatsen ofzo maar toen ik las dat ze was overleden moest ik het toch nog eens lezen, wat erg! Ik was zo’n grote fan en haar filmpjes lieten me altijd lachen, erg zonde. Veel sterkte toegewenst aan haar vrienden en familie…

 10. sims-mike

  Langs deze weg wil ik de familie en vrieden heel veel sterkte toewensen. Hoewel ik haar niet persoonlijk gekend heb, is het alsof ik haar al jaren ken. Haar video’s waren altijd erg leuk. We zullen je missen Quxxn.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>