Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

De Sims 3 VIP Nieuws: Speel met de toekomst!

VIPnieuws (Klik op de banner om de nieuwsbrief te zien)

 Een nieuwe maand en een nieuwe ronde voor de nieuwsbrieven. De vorige keer ging het linken naar de nieuwsbrief keer niet goed, maar deze maand (Hopelijk) wel! Deze maand word er gepraat over De Sims 3 Vooruit in de tijd, De Sims 4 live broadcasat, een win actie met de Bobo Bistro en De Sims Freeplay. Mocht je de nieuwsbrief nog niet ontvangen dan kun je je hier natuurlijk altijd nog voor aanmelden via deze link: De Sims 3 VIP nieuws.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>