Vers van de pers: Nederlandse De Sims 4 Logo

SNDeSims4TransparantNLlogo

Vandaag ontvingen wij een leuke mail van EA Benelux met daarin het Nederlandse Sims 4 logo. Eerder hadden we al de veranderingen kunnen zien in de livebroadcast banners én op het Duitse logo van De Sims 4. En nu hebben we eindelijk een nieuwe Nederlanse versie van het logo! Of dit het eind logo zal zijn is nog maar de vraag!

6 reacties

  1. Leuk, simpel logo. Ik hoop dat dit een goed begin is voor een start voor een nieuwe generatie Sims. Sims 3 laat ik nu in de kast liggen, dit komt ook omdat mijn computer stuk is en ik moet sparen voor een nieuwe; dan maar gelijk goed beginnen met een nieuwe pc en Sims 4.
    Hopelijk heeft sims 4 minder bugs dan we hebben mogen ervaren in sims 3.
    Hopelijk worden de sims in de generatie 4 wat realistischer, al gaan nu al weer de geruchten rond dat men ze wat meer cartoonachtig willen gaan neerzetten. Geen idee waar men dit vandaan heeft gehaald. Maar zoals bij sims 3 veel gespeculeerd is voor de lancering, zo zal het de komende tijd dan ook voor sims 4 niet veel anders gaan.
    Afwachten maar tot de eerste sluiers gelicht zullen worden in de week van 20 augustus a.s.
    Ben benieuwd!!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *