Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Welkom bij het team Ray!

7156

Sommigen hadden het al gezien, Ray zijn naam is vanaf heden rood op het forum, dit houdt in dat hij ons team versterkt. Op dit moment heeft hij natuurlijk een proeftijd van twee maanden en zal hij alles leren over het modden! Wij zijn ontzettend blij met Ray en willen hem bij deze alvast bedanken maar ook feliciteren!

9 gedachtes over “Welkom bij het team Ray!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>