De Sims 3 Film Accessoires Origin only Content

OriginFilmAccessoires

Waan je op een echte filmset met de Regieset

Heb je net het perfecte decor gebouwd voor een echte Hollywoodklassieker, maar wil je er nog een schepje bovenop doen? Creëer het juiste sfeertje op de set met deze achter-de-schermen-spullen die exclusief verkrijgbaar zijn voor spelers die De Sims™ 3 Film Accessoires kopen via Origin. Op een echte filmset zorgen ze er natuurlijk voor dat deze voorwerpen nooit in beeld verschijnen, maar ze zijn essentieel als je de filmdromen van je Sims helemaal waar wilt maken!

• De zon schijnt altijd met de Zonnestraal Vloerverlichting. Dankzij meerdere schijnwerpers kun je het felle zonlicht nabootsen, terwijl de verlichting zelf buiten beeld blijft.
• De juiste belichting is essentieel als je de juiste sfeer wilt creëren op de set. Daarom kunnen Sims die de regie letterlijk in handen willen hebben niet zonder de Zonnestraal Lichtbak, deProfessionele Sfeerverlichting en de Wilde Nacht Schijnwerper.
• Zorg dat de Sim die de regie in handen heeft af en toe even uit kan puffen op de comfortabele Barkruk voor Regisseurs.
• De filmset van je Sims zal er nog realistischer uitzien met deFilmrolkist en Filmaccessoires, zoals de klassieke Filmklapper. De camera loopt… en ACTIE!

Wederom is er ook dit keer weer exclusief materiaal te krijgen wanneer je De Sims 3 Film Accessoires bij Origin besteld. Jammer genoeg worden deze sets nooit bij de normale bestellingen gedaan, helaas pindakaas. Over een aantal dagen is de release al van dit pakket, heb jij het pakket al? Zo niet, zou je hem alleen voor deze content bij Origin kopen?

3 reacties

  1. Ik vind het toch jammer dat de meest interessante objecten alleen via Origin verkrijgbaar zijn. Het lijkt wel alsof ze de helft van het pakket uit de “standaard” versie halen om de Origin download populairder te maken. Bij de Sims 2 kreeg je slechts een paar objecten bij bijvoorbeeld een pre-order, dan miste je tenminste weinig als je niet die speciale versie kocht. Bij een accessoires-pakket dat om films draait is het eigenlijk vreemd dat je dan de filmverlichting alleen verkoopt als exclusieve Origin-content.

  2. Reden waarom ik het spel niet koop. Je maakt een spel over films en dan doe je er geen film lampen, schermen etc erin. Jammer EA een van de domste dingen die jullie hebben gedaan in een lange tijd.

  3. Ik vind het allerdomst dat het de sims 3 film heet want je kunt zlef niet eens een film maken zoals maxxie03 al zegt de aller domste dingen..

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *