[Update: Nieuwe filmpjes ]Exclusieve gameplay op YouTube: Midnight Hollows en Vooruit in de Tijd!

Afgelopen dinsdag avond zette ik al een bericht online dat er twee filmpjes exclusieve gameplay filmpjes online kwamen, en nu zijn ze eindelijk online! Je moet wel snel wezen met kijken want de filmpjes worden er binnenkort weer vanaf gehaald!

4 reacties

  1. Er zouden toch andere filmpjes komen waarin ze zou zorgen voor de juiste kinderleeftijden om het speelgoed te laten zien waaronder een baby voor de babymat?
    Dit filmpje is van de life uitzending.

  2. Ja, dat klopt. Omdat zij te weinig tijd had om de volledige content te laten zien die in Midnight Hollow zit (zoveel), zouden er vandaag en gisteren demo’s worden geplaatst op hun YouTube pagina waar ze uitgebreider in zouden gaan op inderdaad de kinderspeelgoed enz.. Gisteren hun YouTube pagina in de gaten gehouden en vandaag weer omdat de demo’s/filmpjes alleen die dagen erop zouden staan, wat ik eruit begreep. Zal wel iets fout zijn gegaan of wat dan ook, kan gebeuren. Het is alleen balen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *