Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

‘Opa’s Boomgaard’ is vanaf nu verkrijgbaar!

Opa'sBoomgaard

 

Opa’s Boomgaard
Elke Sim zou wat tijd in Opa’s Boomgaard door moeten brengen. Met ritjes op de tractor, sinaasappelbomen, gewassen telen en nieuwe herfstkleding, is het een ware speeltuin voor zowel jonge als oude Sims.
Thumbnail_688x336

Inclusief premium materiaal:
Opa’s Boomgaard Tractor
Ben je het zat om met de hand planten water te geven, te bemesten en te oogsten? Leg een zandpad vlak bij je gewassen aan en laat de tractor het werk doen. Na de gedane arbeid kun je de kinderen meenemen op een hooitochtje!

Opa’s Boomgaard is weer een nieuwe toevoeging aan de boerderij set uit De Sims 3 Store en kost nu 1.700 SimPoints. De actie verloopt op 15 november 2013, vanaf dan zal de set weer zijn normale prijs krijgen: 1.900 SimPoints. Het premium materiaal zit bij de set in en wordt jammer genoeg nog niet apart verkocht. Wanneer deze apart verkocht wordt, kost deze 500 SimPoints.

Een gedachte over “‘Opa’s Boomgaard’ is vanaf nu verkrijgbaar!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>