De Sims 3 Store: 12 dagen cadeautjes! (Cadeau 30 december!)

12 dagen cadeaus

De Sims 3 Store verhoogt de kerstsfeer met 12 Dagen Cadeautjes! Neem elke dag tussen 19 en 31 december een kijkje om je gratis cadeau te ontvangen! Zorg dat je ook de spannende kerstaanbiedingen niet mist want we hebben een aantal leuke verrassingen in petto!

Zoals je kan lezen heeft de Store een soort cadeaukalender geproduceerd. Iedere dag tussen 19 en 31 december kan je een cadeau verwachten.
Wij proberen deze pagina bij te houden met de link die verbonden is aan de cadeau van die dag!

Let op: De cadeaus zijn, maar 1 dag geldig.

Cadeau 19 december!
Cadeau 20 december!Cadeau 21 december!
Cadeau 22 december!
Cadeau 23 december!
Cadeau 24 december!
cadeau 26 December!
Cadeau 27 December!
Cadeau 28 december!
Cadeau 29 december!
Cadeau 30 december!
Cadeau 31 december!

15 reacties

  1. gaaf het eerste gratis cadeautje is er al , zijn dit nu nieuwe spullen of al bestaande spullen want daar ben ik nog niet helemaal aan uit

  2. Je bent ook te vroeg geweest, het tijdverschil zorgt ervoor dat het hier om 9 uur pas de volgende dag is denk ik. Ik had het cadeau om 9uur opgehaald.

  3. hebben hier meer mensen last van ik heb het gedownload en wilden het gebruiken maar dat kan niet me sim worden dan gereset ze springen naar achteren ik heb nu niks met deze gratis voorwerp en ik wilde deze hebben weet iemand wat ik moet doen en heb er iemand er ook last van het is erg verveelend het is Vrouwe Ravendanser van de Kerkhofs boek met spreukjes en betoveringen waar ik problemen mee heb

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *