Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 Komt toch écht nog dit jaar!

Soms kunnen wij Sims fans er wel een beetje aan twijfelen, zal De Sims 4 dit jaar nog wel komen? Het is zo stil rondom De Sims 4 met nieuwtjes dat die vraag natuurlijk nog steeds groter wordt. SimGuruGraham heeft op twitter een vraag beantwoord van een nieuwsgierige Simmer, gelukkig maar want anders hadden wij misschien nog wel moeten blijven twijfelen! Jammer genoeg nog geen specifieke datum, deze herfst moeten wij toch nog even afwachten.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>