Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store en De Sims 3 Store Uitverkoop

Dakraam Studio voor de Uitvoerende Kunsten

dakraam
De Dakraam Studio voor de Uitvoerende Kunsten is op het moment in de aanbieding voor de helft van de prijs! In plaats van 1,900 SimPoints betaal je nu 950 SimPoints, de aanbieding geld tot 27 maart 2014. Wil je weten of De Dakraam Studio voor de Uitvoerende Kunsten waard is om te kopen? Neem dan een kijkje bij onze review over dit store materiaal.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>