De Sims 3 Store: de Wonderlijke Wereld Collectie! Nu te koop!

de Wonderlijke Wereld Collectie!

Wonderlijke Wereld Draaimolen Collectie
Of je Sims nu uiting geven aan hun jeugdherinneringen of gloednieuwe herinneringen maken, de Wonderlijke Wereld Draaimolen Collectie zal ze vast en zeker vermaken! Met deze prachtige verzameling van festivalartikelen slaat je fantasie geheid op hol!

Wonderlijke Wereld Draaimolen Collectie is eindelijk verkrijgbaar. Deze set heeft 29 items in zijn bezit, waaronder een ingerichte kavel!De set kost 1.900 SimPoints, maar tot 10 juni kan jij profiteren van een fikse korting! Deze korting geeft namelijk aan jou de mogelijkheid om de nieuwe set voor 1.615 SimPoints aan te schaffen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *