Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Nieuwe tijdlijn voor De Sims 4

De Sims 2 speelde zich af na De Sims 3, een hele andere tijdlijn dan dat wij mee maken. Een fan heeft gevraagd of De Sims 4 nu afspeelde VOOR De Sims 2. SimGuruSarah heeft deze vraag beantwoord: De Sims 4 krijgt een nieuwe tijdlijn, maar heeft nog steeds al je favoriete Sims families.

3 gedachtes over “Nieuwe tijdlijn voor De Sims 4”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>