Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Sims kunnen zich letterlijk doodlachen

The Sims 4
Ik lach me dood, iedereen heeft dat weleens gezegd maar aangezien ik dit typ en jij dit leest is het gelukkig nog nooit echt gebeurd. Tot vandaag, want tijdens de persconferentie van EA heeft een Sim zich letterlijk doodgelachen. Emoties spelen een grote rol in De Sims 4 en ze kunnen zelfs je dood worden. Het ene moment had de Sim een goede tijd op een feestje en het volgende moment lag hij dood op de grond. Doodlachen, één van de nieuwe doodsoorzaken in De Sims 4.

2 gedachtes over “Sims kunnen zich letterlijk doodlachen”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>