Destructoid over De Sims 4

De previews stromen binnen en zo ook de preview van Destructoid! De preview heeft het onder andere over ‘aspirations’, de nieuwe levenswensen en karaktereigenschappen die met de emoties te maken hebben. Let op, de preview is in het Engels.

De Sims 4
We’ve seen some of the key features of The Sims 4 since its announcement around this time last year.. We know, for example, how easy it is to create your character, and we’ve seen how they’ve overhauled the game’s build mode. But Maxis has only briefly touched on how you’ll create and develop your character’s goals and emotions. We saw a bit more of how that works at a recent pre-E3 briefing.

Klik hier om de gehele preview te lezen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *