Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Geen zwangerschapskleding meer in De Sims 4!

De Sims 4

Alexis van SimsVIP heeft de mogelijkheid gehad om vragen te stellen aan SimGuruGraham en kwam er zo achter dat er geen zwangerschapskleding meer bestaat. Oftewel, alle kleding voor volwasse vrouwen zijn ‘uitrekbaar’ waardoor ze alles kunnen dragen als ze zwanger zijn!

9 gedachtes over “Geen zwangerschapskleding meer in De Sims 4!”

  1. Soeduk

    YES!! Dit is goed nieuws..! Idd waren die kledingstukken uit de Sims 3 oerlelijk.. Alleen ik heb begrepen dat er geen kleurwiel komt in de Sims 4 Dat is dat wel een hele grote tegenvaller!

  2. desims2

    Ik vond De sims 3 een beetje jaren 80-achtig. niet alleen qua kleding maar ook gebouwen als het ziekenhuis etc. maar het kan ook express zo zijn geweest omdat Christiaan van de Kerkhof hier nog klein was.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>