Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 Creators Camp

Je hebt het misschien al op Twitter, Facebook of andere sites voorbij zien komen want as we speak zijn er een aantal van de meest kundige bouwers naar San Francisco gevlogen om daar meer van het spel te zien. Volgens een tweet van Alexis van Simsvip eindigt hun embargo op maandag en natuurlijk zullen wij één groot bericht maken waarin je alles kan vinden over deze bijzondere gebeurtenis!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>