Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Er is weer een nieuwe hint over de griezel mysterie

Wees niet bang als jouw Sims morgen onverwachts bezoek krijgen in De Sims 4.

sims griezel

Er is via Facebook weer een bericht geplaatst. Dit bericht lijkt op een hint. We hebben eerder aan jullie gemeld dat we iets griezeligs kunnen verwachten in De Sims 4. Zou dan morgen de dag van de waarheid komen?

6 gedachtes over “De Sims 4: Er is weer een nieuwe hint over de griezel mysterie”

  1. Lestis

    Ik ben het met Ray eens, het is waarschijnlijk iets met Halloween voor mijn gevoel. Ik denk dat het dan ook maar een paar items zijn zoals bij de sims3 =] Want tja het is 1 oktober en eind oktober is Halloween.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>