Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Zo organiseer je in De Sims 4 een fantastisch feest tijdens de feestdagen

sims 4 blog dec 1.1

Dit is de gezelligste tijd van het jaar en nu je in De Sims 4 feestelijke decoraties kunt vinden, kun je van de feestdagen echt iets bijzonders maken. Het leek ons een leuk idee om te laten zien hoe jouw Sims een daverend feest tijdens de feestdagen kunnen organiseren.

Allereerst moet je er natuurlijk voor zorgen dat je het Feestdagenpakket geïnstalleerd hebt. Als je dat nog niet hebt gedaan, kun je de instructies in ons carrièreblog opvolgen https://www.thesims.com/nl_NL/news/ts4-newcareers om dit nieuwe materiaal te ontgrendelen.

Zodra je alle feestelijke spullen aan je game hebt toegevoegd, kun je aan de slag gaan.

Wanneer ik een feest geef, controleer ik altijd eerst of er in het huis van mijn Sim voldoende bewegingsruimte is voor alle gasten. Om te beginnen schuif ik de meubels aan de kant, zodat er voldoende vrije ruimte is om Sims gezellig samen van hun sapjes te laten nippen of lekker te laten dansen.

Daarna kies ik een aantal mooie decoraties voor de feestdagen uit, om een gezellige kerstsfeer te creëren in het huis van mijn Sim. Een paar van mijn favorieten zijn het Sneeuwpop Tuinornament (dat ik het liefst binnen neerzet in plaats van buiten op het gazon), de Krans en de Kerstlichtjes niet te vergeten!

Sims 4 blog 1.1.1

Nu ik mijn huis zo mooi versierd heb voor de feestdagen, sta ik te trappelen om het aan mijn vrienden en familie te laten zien. Maar voordat we het feest gaan plannen, wil ik eerst het huis goed opruimen en mijn Sim zo goed mogelijk op het grote feest voorbereiden. Ik zet mijn Sim onder de douche om alle viezigheid van zich af te spoelen, breng mijn Sim in de juiste stemming en trek mijn Sim natuurlijk de lelijkste kersttrui aan die ik in de kledingkast kan vinden!

Het wordt tijd om het feest voor te bereiden en wat Sims uit te nodigen, zodat iedereen straks gezellig samen kan komen.

(Pro-tip: houd tijdens de voorbereidingen rekening met het werkrooster van je Sim. Het zou vervelend zijn als je Sim er tijdens dit knalfeest ineens tussenuit moet knijpen omdat het tijd is om aan het werk te gaan!)

Om een sociaal evenement te organiseren, klik je op de mobiele telefoon van jouw Sim. Het icoontje is linksonder in het scherm te vinden. Selecteer vervolgens ‘Een sociaal evenement plannen.’

Uit de lijst met verschillende activiteiten selecteer ik ‘Huisfeest’, omdat dit feest lekker informeel en levendig is, wat de sfeer ten goede komt.

Klik op de knop ‘Volgende’ om de gastenlijst samen te stellen.

Selecteer allereerst de organisator van het evenement. Meestal kies ik daarvoor mijn eigen Sim uit.

Vervolgens kun je uitkiezen welke gasten je wilt uitnodigen. Vrienden, familie, geliefden… Aan wie de eer?

Voor dit sociale evenement is het ook mogelijk om een artiest, mixoloog of cateraar uit te nodigen of in te huren.

Omdat het tijdens de feestdagen al gezellig genoeg is, heb ik geen artiest nodig. Ik laat mijn Sim liever wat kerstliedjes spelen via de stereo.

Maar ik wil wel een mixoloog uitnodigen om de bar te bemannen en een cateraar inschakelen voor al het lekkers. Daardoor heeft mijn Sim meer tijd om met gasten te kletsen en zelf lekker te kunnen feesten.

Zet de stereo aan en speel die kerstliedjes snoeihard af om in de juiste stemming te komen.

Nu kan het feest beginnen! De uitgenodigde gasten kunnen ieder moment op de stoep staan.

Tijdens het organiseren van een sociaal evenement kan jouw Sim doelen bereiken waarmee beloningen ontgrendeld kunnen worden. Deze beloningen kunnen ervoor zorgen dat het feest een nog groter succes wordt.

Voor dit sociale evenement, het huisfeest, zijn dit de doelen van mijn Sim:

· Organisator met gasten gezellig laten doen
· Drankjes drinken (lekker!)
· Grappen vertellen
· Naar muziek luisteren
Mijn Sim moet zich snel in het feestgedruis storten om al die doelen te behalen!!

Proost!

Blijf op de hoogte: volg ons op Twitter, vind ons leuk op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>