Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SN Finds

SN Finds voor De Sims 4 – zondag 10 mei 2015

Vanaf vandaag gaat Rudy voor jullie de SN Finds weer oppakken! Om de twee weken verschijnt er een nieuwe SN Finds waarbij De Sims 4 en De Sims 3 steeds afgewisseld zullen worden. Nieuw is ook dat we de Finds iets meer op thema gaan doen zodat het voor jullie nog makkelijker moet worden de juiste Finds te vinden! Vandaag trappen we af met het thema ‘lente’. Dat betekent allerlei vrolijke en frisse kledingstukken en meubels en een paar comfortabele tuinsetjes.

Klik op de link hieronder om naar het forum topic te gaan met het overzicht!

|SN Finds voor De Sims 4 – zondag 10 mei 2015: Lente|

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>