Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Wellnessdag

De Sims 4 Wellnessdag: Q&A sessie met SimGuruSarah

TS4_501_GP02_03_003

De afgelopen uren heeft SimGuruSarah een Q&A sessie gehouden op Twitter om vragen te beantwoorden over het nieuwe game-pack De Sims 4 Wellnessdag. Wij hebben voor jullie de belangrijkste tweets op een rijtje gezet!

Edit (8:30 uur): Post geüpdatet met de nieuwe tweets van gisternacht.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>