Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 en De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires: Nieuwe screen

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

Na alle hectiek van vandaag met de aankondiging van De Sims 4 Beleef het Samen, zien we nu ook weer eens een screen van De Sims 4 Coole Keukenaccessoires voorbijkomen. Luke Productions heeft namelijk een nieuwe screen gedeeld op Facebook van De Sims 4 Coole Keukenaccessoires waarop we de ijsmachine weer kunnen zien terwijl Sims er ijsjes mee aan het maken zijn.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>