Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 en De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires: Weer een nieuwe screen

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

Met nog een halve dag te gaan tot de release van De Sims 4 Coole Keukenaccessoires, is er weer een nieuwe screen gedeeld door het TheSims team! Als het goed is kunnen we dit accessoires pakket namelijk rond 19:00 uur vanavond gaan verwachten. Wie gaat hem kopen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>