Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 en De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires: Download de kavels uit de trailer

De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

Alle kavels uit de trailer van De Sims 4 Coole Keukenaccessoires van gisteren kun je nu ook downloaden! Onder de naam MaxisCreator_1 kun je nu vijf verschillende keukens met eetkamer vinden om in je eigen huis te plaatsen. Online kun je de kavels via de bovenstaande link vinden, en in de in-game gallerie door te zoeken op naam.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>