Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Coole Keukenaccessoires

SN Gids: IJsmachine (De Sims 4 Coole Keukenaccessoires)

SN Gids: IJsmachine

De Zoetekauw IJsmachine is het nieuwe gameplay object van het accessoires pakket De Sims 4 Coole Keukenaccessoires, waarmee je, zoals de naam al doet vermoeden, allerlei ijsjes kunt maken. In deze gids vertellen we je daar meer over!

| SN Gids: IJsmachine |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>