Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 en Origin

Origin: Gratis Digital Deluxe upgrade voor iedereen en 40% korting op De Sims 4!

Zomboss Invasie Sale

Vandaag en morgen kan iedereen helemaal gratis de Digital Deluxe upgrade in Origin aanschaffen voor De Sims 4! Natuurlijk heb je hiervoor wel eerst een gewone editie van De Sims 4 nodig, maar als je die nog niet hebt, kun je ook die op dit moment met 40% korting halen.

Digital Deluxe

Om vervolgens de Digital Deluxe editie te krijgen, ga je eerst naar deze pagina op Origin. Plaats de upgrade in je winkelmand en reken dan af. Rechts op je scherm zie je als het goed is (in het klein) een optie Actiecode. Klik daarop en vul dan de code simsupgrade in. Als het goed is, wordt de upgrade dan gratis en kun je verder gewoon afrekenen zonder bankpas of iets dergelijks.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>