Community blog: In De Sims 4 Beleef het Samen kunnen Sims twee nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen

Laat het publiek uit z’n dak gaan!

De Sims 4 Beleef het Samen* wordt volgende maand gelanceerd en dat betekent dat je Sims op allerlei nieuwe manieren leuke dingen met vrienden kunnen doen. Verken de prachtige wereld die Windenburg heet, maak kennis met het flexibele onderdeel Clubs (waar we het vorige week over hadden) en ontdek twee geweldige nieuwe vaardigheden: DJ en dansen.

De Sims 4 Beleef het Samen

Wil je meer informatie over hoe deze vaardigheden werken? Bekijk onderstaande video, die je het verhaal laat zien van een Sim die indruk probeert te maken op de Draaimeesters, een van de nieuwe clubs in De Sims 4 Beleef het Samen die wil… nee, eist… dat leden weten hoe ze het publiek uit z’n dak kunnen laten gaan en wel raad weten met de nieuwe vaardigheden DJ en dansen.

Best wel cool, of niet soms? Maar er zijn nog veel meer leuke dingen. Door de vaardigheden dansen en DJ voor jouw Sims verder te ontwikkelen, zorg je voor een krachtiger en indrukwekkender optreden.

De DJ-vaardigheid begint ermee dat Sims leren hoe ze in de eerste plaats het publiek voor zich kunnen winnen. Hoe harder ze werken en hoe meer ze feesten, des te beter zal het publiek gaan reageren. Van het maken van mixtapes tot het beïnvloeden van de stemming in de ruimte met de mogelijkheid ‘Het publiek aanvoelen’; de DJ-vaardigheid is echt een must voor Sims die stemmingmakers zijn en het heerlijk vinden om flink te feesten. Een van de meest geavanceerde extra’s is de Telesplosie. Zo gauw jouw DJ de draaitafel hiermee verbeterd heeft, kunnen de televisies in de ruimte over worden genomen voor het ultieme optreden! Het is echt een spektakel!

De Sims 4 Beleef het Samen

De danskunsten van je Sims worden ook indrukwekkender naar mate ze hogere niveaus bereiken. Sims konden in De Sims 4 al dansen, maar met een extra vaardigheid in De Sims 4 Beleef het Samen kunnen ze nog beter met hun voetjes van de vloer gaan. Er zijn een aantal voor de hand liggende verbeteringen, zoals de mogelijkheid om steeds coolere danspasjes uit te voeren, zijn er ook een aantal indrukwekkende capaciteiten die jouw Sims kunnen verdienen. Sims met de dansvaardigheid kunnen bijvoorbeeld een vuurdans uitvoeren bij het kampvuur. Er is ook een nieuw Dansvloervoorwerp, waarmee Sims meer danspasjes kunnen vertonen en een dansstrijd met elkaar aan kunnen gaan. Je kunt zelfs de vaardigheden van jouw groep showen met de mogelijkheid om een groepsdans in te zetten. Laat iedereen in de maat dansen om te laten zien wat jouw Sims in huis hebben. Het spreekt voor zich dat Sims met een hogere dansvaardigheid beter hun beste beentje voor kunnen zetten op de dansvloer dan de rest.

De Sims 4 Beleef het Samen

We hopen dat je het leuk vond om een kijkje te nemen in de wereld van De Sims 4 Beleef het Samen. We staan te popelen om te zien hoe jouw Sims van de nieuwe vaardigheden gaan genieten wanneer de game in december gelanceerd wordt.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *