Community blog: Galeriespotlicht: te gekke huizen voor Windenburg

Windenburg Chic

Het perfecte huis vinden voor je Sim is spannend, maar kan door de vele opties in de De Sims 4 Galerie ook wat intimiderend zijn. Zeker als je een huis zoekt dat goed past bij de prachtige architectuur in Windenburg, de nieuwe wereld uit het De Sims 4 Expansion Pack Beleef het Samen. En dus hebben we door de Galerie gebladerd om de mooiste en meest creatieve kavels die door mensen uit de community zijn gemaakt te vinden.

Hier zijn een paar van onze favorieten!

De Sims 4 Beleef het Samen

Residencia Rústica

Dit huis van 3 verdiepingen met vier slaapkamers, drie badkamers, een keuken, een eetkamer en een prachtige zolder straalt de charme van de oude wereld uit. Perfect voor gezinnen die graag bij elkaar zijn!

De Sims 4 Beleef het Samen

Stijlvolle Starter

Deze starterswoning is perfect voor de Sim die op zoek is naar iets moderners, maar heeft zeker ook niets aan plattelandscharme ingeboet. Het huis heeft zelfs een leuke veranda aan de voorkant!

De Sims 4 Beleef het Samen

Rapunzels stulpje

Wil je Sim altijd al in een eigen sprookje leven in Windenburg? Dan is deze knusse toren de perfecte keuze. (Opmerking: prins op het witte paard niet inbegrepen.)

De Sims 4 Beleef het Samen

Tudor Kinderboomhut

Geen park is compleet zonder een fraaie Tudor Kinderboomhut! Kinderen zullen zich in deze hut prima vermaken, want elke verdieping heeft een leuke plek waar ze gezellig creatief kunnen zijn met hun vriendjes.

De Sims 4 Beleef het Samen

Oude stad Roos

Dit huis onderscheidt zich, dankzij het unieke dak en het historische gevoel, van de andere huizen in de buurt.

De Sims 4 Beleef het Samen

Windenburg Starter Nr.3

Als je Sim op zoek is naar een leuk en betaalbaar huis met een Tudor-uitstraling (en waardoor je Sim nog wat Sim-dollars overhoudt) dan is dit het perfecte huis!

De Sims 4 Beleef het Samen

Matriarchs Antiek

Geef je klassieke familie een zeer spraakmakend huis. Het is groot genoeg voor Sims met grote families.

De Sims 4 Beleef het Samen

Club & Pub

Na een lange werkdag gaat er niets boven even naar de pub gaan voor een potje tafelvoetbal of een praatje met de locals. Deze kavel past perfect in Windenburg!

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *