Community blog: Simmer in de schijnwerper – The English Simmer

Let’s Play

We struinen voortdurend het internet af, op zoek naar geweldige Simmers die fantastisch materiaal creëren voor op hun blogs en YouTube-kanalen. Deze week hebben we besloten om het land dat YouTube heet te verkennen, om daar met The English Simmer te praten, die enorm creatieve ‘Let’s Plays’ op haar YouTube-kanaal zet.

The English Simmer

Vertel ons wat over jezelf!
Soel Soel! Ik heet Mollie en ik ben The English Simmer. Waarschijnlijk ben ik niet de enige English Simmer, maar een van de velen! Ik ben al fan van de Sims sinds de dag waarop eerste game gelanceerd werd en ik heb het sindsdien altijd gespeeld. Ik heb een eigen YouTube-kanaal, waar ik dagelijks mijn belevenissen met de Sims op plaats.
Waarom raakte je geïnteresseerd in het creëren van Sims-materiaal op YouTube?
Ik heb altijd interesse gehad in creatief schrijven en De Sims, wat een perfecte combinatie blijkt te zijn. Op een dag zat ik De Sims 3 Let’s Plays van andere Simmers uit de community te bekijken en ik ging helemaal op in hun verhalen. Gedurende 2013 dacht ik constant na over het creëren van mijn eigen kanaal, om mijn eigen creaties te kunnen delen. Dus dat jaar in december besloot ik om in het diepe te springen en daar heb ik nooit spijt van gehad!

The English Simmer

Je hebt een heleboel verschillende Let’s Play-video’s voor De Sims. Hoe krijg je ideeën voor de verhalen?
Soms doe ik mee met populaire uitdagingen die andere Simmers hebben samengesteld, maar ik geef ze mijn eigen draai. Soms haal ik mijn inspiratie uit mijn favoriete televisieprogramma’s en films. Ik krijg altijd de beste ideeën van de mensen die de tijd nemen om mijn video’s te bekijken. Reacties maken een belangrijk deel uit van mijn verhalen en zo houd ik het interessant!
Wat voor tips heb je voor anderen die een Let’s Play-serie willen creëren voor De Sims op YouTube?
Het beste advies dat ik heb voor Let’s Players in de dop heb is: zorg dat je pret hebt! Als je het leuk vindt om materiaal te maken, dan is dat het belangrijkste dat er is. Mijn ervaring is dat wanneer je van je Sims houdt, de kans groot is dat anderen dat ook doen!

The English Simmer

Waar kunnen mensen jou of jouw werk vinden?
Je kunt de avonturen van mijn Sims vinden op mijn Engelse YouTube-kanaal! Ik ben ook op Twitter te vinden, dus iedereen kan me daar aanspreken.

Heb jij ook coole dingen gemaakt in De Sims 4? Laat het ons zien met hashtag #SimSpotlight en misschien ben jij de volgende keer aan de beurt!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *