Community blog: Teel Groeifruit en zoek eieren in De Sims 4 Lente Uitdaging

Teel fruit, krijg beloningen

De Sims 4: Lente Uitdaging

Als we aan de lente denken, kunnen we maar aan één ding denken: een hap nemen van het verrukkelijke Groefruit. Je weet toch wel wat Groeifruit is? Groen met gele en blauwe strepen, heerlijk sappig. Je hebt er waarschijnlijk al honderden gegeten. Niet? Nou, vanaf 22 maart kun je ze in De Sims 4 telen als onderdeel van een gloednieuwe uitdaging in de game!

De Sims 4: Lente Uitdaging

Je hebt misschien al een nieuwe Sim in De Sims 4 opgemerkt, Jasmine Holiday. Maar deze dame is niet zomaar een nieuwkomer. Ze heeft namelijk Groefruitzaadjes bij zich en als je Sims met haar praten, krijgen ze er eentje.

Nadat je Groeifruit hebt bemachtigd, moet je Sim het in de tuin planten zodat het tot een Groeifruitboom kan uitgroeien. En aan deze boom, je hebt het waarschijnlijk al geraden, groeit nog meer Groeifruit. Zodra je er 20 hebt, breng je ze naar Jasmine Holiday om een beloning te ontgrendelen: een nieuwe plantenbak. Als jij het perfecte Groeifruit weet te telen, zal ze een nog coolere plantenbak voor je ontgrendelen. Niet slecht, toch?

De Sims 4: Lente Uitdaging

Maar dat is niet de enige uitdaging in deze update. Als je De Sims 4 vorig jaar deze tijd speelde, weet je dat er een heleboel prachtige eieren in de wereld waren verstopt. Nu zijn ze terug in de tweede jaarlijkse Paaseierenjacht. Er zijn 12 eieren om te verzamelen (vorige jaar waren het er 10) en als je Sims ze allemaal verzamelt, wordt er een snoezig knuffelkonijn ontgrendeld.

Maar net zoals het jaargetijde zelf, zijn deze uitdagingen niet voor altijd. Ze zijn alleen de aankomende maand beschikbaar dus als je een plantenbak of knuffelkonijn wilt bemachtigen, bereid je dan voor om vanaf 22 maart op jacht te gaan naar eieren en Groeifruit te telen!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

5 reacties

  1. Ik ben ze in Willow Creek (Foundry Cove achter Garden Essence) tegengekomen op de kavel waar een tuintje is en in Oasis Springs (Bedrock Straint naast Agave Abode) ook waar het klein tuintje is. Veel succes.

    BTW elke sim van je familie kan een groeifruit-starterspakket krijgen.

    1. Daar kun je eigenlijk niet heel veel aan doen vrees ik, naast dan gewoon door blijven gaan met het verzamelen van verzamelobjecten. Het is simpelweg compleet random of en wat je krijgt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *