Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Uit Eten

De Sims 4 Uit Eten aangekondigd!

Zojuist is het opkomende game pack voor De Sims 4, De Sims 4 Uit Eten, officieel aangekondigd door middel van de bovenstaande trailer! In de trailer is zo onder andere al te zien hoe Simmers hun eigen restaurants kunnen runnen en hun Sims daar mee uit eten kunnen nemen. Het game pack zal hiernaast over precies drie weken, op dinsdag 7 juni te verkrijgen zijn. Wat vinden jullie ervan? Kijken jullie uit naar dit game pack, of sla je ‘m over?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>