De boodschap achter de mysterieuze code in de patch notes

Wie goed in de patch notes van update 1.18.64 voor De Sims 4 van gisteren heeft gekeken, vond dat daarin deze toch enigszins mysterieuze code in verborgen zat:

We hopen dat jouw dagen langer zijn dan Simdagen (want dat betekent dat je gemiddeld ongeveer 3.011.903.080.114.070.519.031.513.091.407 nanoseconden leeft).

Kan vast geen toeval zijn, toch? Inderdaad! bon-aventure heeft op de The Sims Reddit namelijk gevonden dat wanneer de cijfers in setjes van twee worden omgezet naar letters (13 staat zo dus voor de letter ‘m’; bovendien staat de eerste 3 in z’n eentje voor de letter ‘c’), er de zin CAS Changes Coming ontstaat, wat impliceert dat Creëer-een-Sim zomaar eens een flinke update kan gaan krijgen in een toekomstige update!

Wat dit verder precies inhoudt, zal later vast nog wel duidelijk gaan worden; misschien al wel rond de volgende patch voorafgaand aan de release van De Sims 4 Uit Eten. Of dat ook zo is, zal de toekomst natuurlijk nog moeten uitwijzen, maar zodra er meer bekend is, houden we jullie uiteraard weer op de hoogte.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

4 reacties

  1. Mocht je iets van je tekst willen opmaken, gebruik dan HTML en niet bbcode (dat op het forum wordt gebruikt). Dus in plaatst van
   [s]tekst[/s]

   Gebruik dit:
   <.s>tekst<./s> (zonder eeste punt dan)

   Ik heb je post hieraan maar vast aangepast. 🙂

 1. er wordt al gespeculeerd dat de verandering unisex haar wordt, haarstijlen die eerst voor alleen mannen konden kunnen ook voor vrouwen en vice versa

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *