De Sims 4 Achtertuin Accessoires aangekondigd!

Afgelopen week was in de kwartaal-teaser al kort te zien dat ons in de maanden juli, augustus en september een nieuw accessoirespakket rondom tuinaccessoires te wachten stond, maar nu is dat pakket dan ook officieel aangekondigd: De Sims 4 Achtertuin Accessoires wordt namelijk het volgende accessoirespakket en zal volgende week dinsdag, 19 juli, rond 19:00 te verkrijgen zijn!

Zoals meteen al in de trailer te zien is, richt dit pakket zich lekker op de zomer: de waterglijbaan, een van de nieuwe gameplay objecten, lijkt op het eerste oog namelijk centraal te staan binnen het pakket. Hiernaast vind je – natuurlijk – ook de nodige tuinmeubels in het pakket en lijken limonade en een voederbak voor vogels ook zijn intrede te doen. Meer informatie hierover kun je vinden in de bijbehorende Community blog.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

5 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *