Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Achtertuin Accessoires

Vrijdag De Sims 4 Achtertuin Accessoires Live Broadcast!

De Sims 4 Achtertuin Accessoires

Net zoals bij De Sims 4 Uit Eten en Kinderkamer Accessoires komt er ook voor De Sims 4 Achtertuin Accessoires een speciale Live Broadcast! Dat zal aanstaande vrijdag 15 juli om 22:00 uur Nederlandse tijd gaan plaatsvinden en natuurlijk ook weer live via Sims Nieuws of het officiële Twitch kanaal van The Sims te volgen zijn.

In ongeveer een uurtje tijd zal dan het accessoirespakket worden getoond om je, nog voor de release van volgende week dinsdag, alvast een beter beeld te geven van de inhoud. Mocht je er niet bij kunnen, dan kun je (als het goed is) zaterdagochtend de herhaling op onze homepage vinden.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>