Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Kaveleigenschappen straks voor iedereen beschikbaar in De Sims 4

'Feestplek' is een van de kaveleigenschappen die je kan helpen sneller vrienden te maken, aldus de trailer.

Zoals de afgelopen paar dagen al duidelijk is geworden hebben alle appartementen uit De Sims 4 Stedelijk Leven bepaalde eigenschappen, vergelijkbaar met karaktereigenschappen van Sims. In de trailer van dinsdag waren er hiervan al een aantal van te zien; bijvoorbeeld de eigenschap ‘Goede scholen’ die ervoor zorgt dat kinderen sneller betere cijfers halen. Zo biedt iedere eigenschap wel een bepaalde boost, hoewel dat dat lang niet altijd positief hoeft te zijn. Het lijkt daarmee toch een aardige toevoeging om kavels net weer wat unieker te maken en gelukkig is nu ook bevestigd dat iedereen daar straks gebruik van kan maken: SimGuruMegs schrijft namelijk dat dit via een update in het basisspel zal worden gepatcht en dat het ook op alle kavels toepasbaar is!

‘Feestplek’ is een van de kaveleigenschappen die je kan helpen sneller vrienden te maken, aldus de trailer.

In totaal zouden er iets meer dan 20 verschillende kaveleigenschappen moeten zijn, waarvan het grootste dus wel voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn. Welke dat precies zijn, dan zal nog moeten blijken. In toekomstige (uitbreidings)pakketten zouden er bovendien ook nog meer bij kunnen komen.

2 gedachtes over “Kaveleigenschappen straks voor iedereen beschikbaar in De Sims 4”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>