Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4, De Sims 4 Beleef het Samen, De Sims 4 Luxe Feestaccessoires en De Sims 4 Stedelijk Leven

De Sims 4: Concept Art van Emily Zeinner

Emily Zeinner (SimGuruPizza) was in haar tijd bij EA en The Sims verantwoordelijk voor het maken van concept art. De afgelopen dag heeft ze daarvan weer verschillende stukken op Twitter gedeeld. Er komen allerlei pakketten aan bod, en dit is wat ze zo tot nu toe heeft gedeeld:

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>