Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Stedelijk Leven

Vlooienmarkt in De Sims 4 Stedelijk Leven

Het marktkraampje uit een vroege render van De Sims 4 Beleef het Samen

De vlooienmarkt wordt een van de festivals uit De Sims 4 Stedelijk Leven, aldus SimGuruDaniel. Veel is er momenteel nog niet over bekend, naast dan dat je zelf je eigen kraampje kunt runnen en spullen verkopen.

Het marktkraampje uit een vroege render van De Sims 4 Beleef het Samen

Opvallend genoeg waren (vlooien)markten eerder al te zien op een vroege render van De Sims 4 Beleef het Samen. Daar is het idee uiteindelijk echter nooit verder dan de conceptfase geraakt, simpelweg omdat het niet genoeg bij het thema van de uitbreiding paste.

3 gedachtes over “Vlooienmarkt in De Sims 4 Stedelijk Leven”

  1. Lady

    Ik ben niet happy 🙁 heb een aantal sneeuwbollen op het kraampje geplaatst, om te verkopen. Maar nu kan ik de spullen niet terug nemen… Als ik op het kraampje klik, krijg ik “open inventaris” maar daar staat niets, kan alleen van mijn eigen inventaris toevoegen.. Volgens mij ben ik nu al mn sneeuwbollen voor niets kwijt 🙁 Alle tips zijn welkom ! Groet

    1. Rudy

      Als het nog kan zou ik in zo’n situatie gewoon een oude save laden (het spel maakt automatisch vijf backups) en het dan opnieuw proberen. Het is misschien een wat goedkope oplossing, maar volgens mij wel de makkelijkste (of je moet je sneeuwbollen met behulp van de cheat bb.showhiddenobjects terug willen krijgen)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>