Vanavond De Sims 4 Stedelijk Leven Live Broadcast!

Vanavond zal er, net zoals vorige week, om 22:00 uur Nederlandse tijd weer een Live Broadcast te volgen zijn van De Sims 4 Stedelijk Leven. In de Live Broadcast zal ditmaal San Myshuno, de nieuwe wereld van de uitbreiding, centraal staan onder leiding van SimGuruJill em SimGuruRomeo. Via de bovenstaande stream kun je vanavond live meekijken. Mocht dat niet werken, dan kun je het ook nog altijd rechtstreeks volgen op de officiële Twitch-pagina van The Sims.

Zoals gebruikelijk zullen we na afloop (waarschijnlijk morgenochtend) de herhaling weer plaatsen voor degene die het hebben moeten missen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *