Community blog: 8 dingen waar we ons extra op verheugen in De Sims 4 Stedelijk Leven

De Sims™ 4 Stedelijk Leven* ligt net om de hoek, dus we willen 8 dingen met je delen waar we super opgewonden over zijn! Dit pack bevat wat geweldig materiaal, met een paar populaire oude bekenden en een berg nieuwe dingen die jij en je Sim kunnen uitproberen. Geen tijd te verliezen, dus!

De Sims 4 Stedelijk Leven

1: Appartementen!

In grote steden woon je vaak in een appartement en San Myshuno is wat dat betreft geen uitzondering. Met kaveleigenschappen, huisbazen en lawaaiige buren, beleeft je Sim de volle (on)plezierige ervaring van het leven in een stad.

2: Geekcon.

Festivals zijn een geweldige nieuwe manier voor je Sim om uit te gaan en plezier te beleven en dat geldt zeker voor Geekcon. Kostuums? Gamewedstrijden? Wetenschap?! Schrijf ons maar in!

Stedelijk Leven: Speel binnen en buiten 1

3: Nieuwe meubels en decoraties!

In San Myshuno zijn veel verschillende culturele invloeden merkbaar en dat zie je in de voorwerpen die je kunt bouwen/kopen. We kunnen niet wachten om al je fantastische bouwsels en creaties te bekijken in de galerie!

4: Basketbalring.

De basketbalring is een geweldige nieuwe manier voor je Sim om te trainen, of als ze zin hebben, om de competitie aan te gaan met andere Sims.

5: Sociale mediacarrière.

De sociale media zijn niet meer uit het dagelijks leven weg te denken, dus om dat in Stedelijk Leven mee te nemen, is niet meer dan logisch. Je Sim eropuit sturen om een taak te verrichten, is iets dat je waarschijnlijk heel erg leuk gaat vinden.

De Sims 4 Stedelijk Leven

6: Penthouses.

Penthouses zijn de ultieme droomkavel voor Sims in San Myshuno, met zeeën aan ruimte en mogelijkheden om het droompaleis voor je Sims te bouwen. En laten we vooral het prachtige uitzicht niet vergeten!

7: Nieuwe recepten.

Nieuwe stad, nieuwe smaken! San Myshuno bevat talloze nieuwe gerechten die je Sims kunnen leren. Stuur ze naar het Specerijenfestival zodat ze kunnen beginnen met proeven en oefenen!

De Sims 4 Stedelijk Leven

8: Wasberenkostuum!

Je dacht toch niet dat we het wasberenkostuum weg zouden laten? Geweldig, toch? We kunnen niet wachten om al je screenshots te zien van je Sim die in dit pak allerlei lol beleeft.

Dat zijn dus de 8 dingen die we echt helemaal te gek vinden en nu is het jouw beurt! Ga naar de interactieve kaart van San Myshuno hier om een kijkje te nemen en met ontdekken te beginnen. Laat ons dan via Twitter weten wat jou het leukste lijkt in De Sims 4 Stedelijk Leven. Gebruik #TS4CityLiving!

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *