Community blog: Tijd voor een flinke portie Stedelijk Leven!

Geweldig nieuws! Het wachten is voorbij! Het is tijd voor je Sim om zijn spullen in te pakken en naar San Myshuno te verhuizen, want De Sims™ 4 Stedelijk Leven* is nu verkrijgbaar**! Er staan je tal van nieuwe ervaringen te wachten in de grote stad, dus het leek ons wel handig om alle recente info over Stedelijk Leven even samen te vatten!

Nieuwe wereld: San Myshuno

De wereld van San Myshuno is een echte grote stad, met vier buurten die ieder een geheel eigen cultuur hebben. Alle buurten bieden hun eigen levenservaringen en zorgen ervoor dat San Myshuno aanvoelt als een stad met een grote diversiteit. Meer over deze wereld kun je lezen in ons blog ‘Hoe wij San Myshuno hebben gebouw’ hier!

De Sims 4 Stedelijk Leven

Nieuw om in te wonen: appartementen en penthouses

In Stedelijk Leven ontkom je eigenlijk niet aan appartementen en penthouses. Dat soort gemeenschappelijk leven is typisch voor een stad en biedt daarnaast mogelijkheden om leuke extra ervaringen voor je Sims toe te voegen. Meer over appartementen en penthouses vind je in de blogs hier en hier!

De Sims 4 Stedelijk Leven

Nieuwe evenementen: festivals

Tsja, waar moeten we beginnen? Festivals bieden je Sims vele leuke nieuwe situaties, van de curry-uitdaging op het Specerijenfestival, het verkopen van eigen creaties op de Vlooienmarkt, tot het verzamelen van merchandise op Geekcon. Enthousiast? Meer over deze festivals en over het Liefdesfestival en Humor en Hippigheidfestival vind je door op de namen te klikken.

De Sims 4 Stedelijk Leven: Carrières

Nieuwe mogelijkheden: carrières

In De Sims 4 Stedelijk Leven zijn er 3 nieuwe carrières: Social Media, Recensent en Politiek. Ze werken een beetje anders dan de traditionele carrières omdat je je Sims voor een opdracht kunt wegsturen of met ze mee kunt gaan als ze iets in San Myshuno moeten doen. Meer informatie over deze geweldige nieuwe carrièremogelijkheden vind je hier!

Stedelijk Leven: Speel binnen en buiten 1

Nieuwe activiteiten: karaoke, games en basketbal!

Er zitten tal van nieuwe activiteiten en voorwerpen in De Sims 4 Stedelijk Leven, maar de karaokemachine, spelcomputer en basketbalring zijn het zeker waard om hier vermeld te worden. Zet je Sim aan het werk op de nieuwe zangvaardigheid, laat ze aan hun conditie werken of laat ze ontspannen met een game! Wat je ook doet, we verwachten zeker geen klachten.

De Sims 4 Stedelijk Leven: San Myshuno

Wil je in San Myshuno rondkijken om de buurten te leren kennen voordat je je Sim verhuist? Kijk op de interactieve kaart hier en te zien wat de grote stad je Sim allemaal te bieden heeft en om tips te krijgen van de locals over leuke plekken om te bezoeken.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *