Community blog: 6 Verbluffende snelle bouwprojecten voor Stedelijk Leven

In De Sims™ 4 Stedelijk Leven* kun je voor het eerst in een appartement of penthouse wonen en dat betekent een compleet nieuwe manier van bouwen! We hebben al vele verbluffende bouwprojecten van makers voorbij zien komen en hebben er een aantal bij elkaar gezet om je hopelijk nog meer inspiratie te geven.

Aan de slag dus!

LuvlyMoonBunny @LuvlyMoonBunny
Als je met je Sim in een superlichte en kleurrijke omgeving wil wonen, is dit het penthouse voor jou! De woning heeft een buitenzwembad en een enorme keuken. Wij vinden het mooi dat er voorwerpen uit veel verschillende packs zijn gebruikt om een zeer gevarieerde stijl te creëren. De grastmat op het dak geeft het het ook een fraaie touch en maakt het geheel groen en aantrekkelijk.

DutchSims4Master @DutchSimsMaster
Zoekt je Sim iets moderns in San Myshuno? Dan heeft DutchSims4Master iets voor je dat perfect is: dit superrustige en van top tot teen moderne penthouse. Er is in deze woning behoorlijk creatief omgegaan met voorwerpen en decoraties en door de manier waarop de ruimte is gebruikt, krijg je geweldige plekken om het niveau van je hobby’s en vaardigheden op te krikken. Perfect voor de moderne Sim die voor de top gaat!

Steph0sims @steph0sims
Je Sims nieuwe appartement een make-over geven is zo leuk en Steph0sims is daar met deze woning absoluut in geslaagd. Het voelt als een appartement met de kleinere, donkerdere kamers, maar ze heeft het zo fraai gedecoreerd en met zoveel kleur ter contrast, dat alles echt opvalt. Het hele appartement ademt een levendige sfeer. Wij vinden het schitterend!

Tamarliel @Tamarliel
Dit is een geweldig appartement voor de Sims die net naar San Myshuno zijn verhuisd en op zoek zijn naar hun eerste woning. Het heeft misschien niet al het stijlvolle moderne comfort van een chique penthouse, maar het is zeker beter dan een sfeerloos startersappartement. Er is veel kleur gebruikt en er staan voldoende meubels om je Sims een comfortabel gevoel te geven, zonder dat meteen hun hele portemonnee leeg is.

Lilsimsie @lilsimsie
ZO. VEEL. KLEUREN. Jeetjemina, wauw. Dit is een ongekend kleurrijk appartement, waarin geweldig met de ruimte is omgesprongen om je Sims een gevoel te geven dat ze alles hebben zonder zich benauwd te voelen. Het heeft de sfeer van een aangename gezinswoning, met een moderne draai wat decoraties en meubels betreft. Perfect voor elk Sim-gezin!

LukeThePlumbob @luketheplumbob
Tijd voor nog een penthouse! Op deze kavel is een geweldige mix van stijlen te zien. Inclusief zo’n beetje over de hele breedte ramen om overal van het uitzicht op San Myshuno te kunnen genieten. En buiten heeft het een geweldige en fraai uitgelichte binnenplaats.

Dit zijn maar een paar van de fantastische bouwprojecten die we tot dusverre voor appartementen en penthouses hebben gezien, we hopen dat ze je kunnen inspireren! Heb je al een kavel gebouwd in Stedelijk Leven? Deel je bouwvideo’s en galerijlinks met ons op Twitter en Facebook!

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *