De Sims 4 Vampieren: Nieuwe screens en renders

Hartendiefvampier

De ‘Wat voor een vampier ben jij?’-quiz bevat een aantal verschillende renders en screens uit het Game Pack De Sims 4 Vampieren. De screens horende bij de vragen en mogelijke uitkomsten inclusief beschrijvingen daarvan heb ik hieronder even voor jullie op een rijtje gezet. Mocht je zelf de quiz willen spelen, dan kan dat via deze link.

Vragen

Uitkomsten

Griezelige Vampier

Je bent in de meeste sociale situaties waarschijnlijk niet welkom. Je verbergt je graag in de schaduw, kan het niet laten om bij mensen naar binnen te sluipen en hebt waarschijnlijk behoefte aan een knuffel.

Griezelige Vampier

Hartendiefvampier

Als de Casanova onder de Vampiers, wek je met je charme en knappe voorkomen bij iedereen romantische gevoelens op. Mensen vinden je wonderlijk verleidelijk en merken dat ze zich op onverklaarbare wijze tot je aangetrokken voelen.

Hartendiefvampier

Rebelse Vampier

Met het allesverzengende vuur dat in je brandt, mag je graag een robbetje vechten. Je haat autoriteit en houdt van de vrijheid die je hebt door niemand trouw te zweren. Heb je wel eens yoga geprobeerd?

Rebelse Vampier

Vampier met Blauw Bloed

Je mag dan gewend zijn aan de goede dingen in het leven, maar omdat je uit een oude wereld komt, ben je het contact met de maatschappij een beetje kwijtgeraakt (en heb je last van verzamelwoede). Naar wat moderne tv kijken kan je goed doen.

Vampier met Blauw Bloed

Morele Vampier

Je mag dan een Vampier zijn, van harte ben je dat niet. Je blijft je afkomst trouw, respecteert het leven en probeert op te gaan in de wereld van de mensen om je een (in plaats van ze als een lopend buffet te beschouwen).

Morele Vampier

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *