Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Vampieren

De ‘Wat voor vampier ben jij?’-quiz

Op TheSims.com is vanwege de aankondiging van De Sims 4 Vampieren een speciale quiz geplaatst. Via vijf vragen kun jer er achter komen wat voor een soort vampier jij bent. Als je op de onderstaande link klikt, kom je bij de quiz terecht. Ik ben zo blijkbaar een “Rebelse Vampier”. Jullie?

Wat voor een Vampier ben jij?

| TheSims.com: Wat voor vampier ben jij? |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>