Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Vampieren

De Sims 4 Vampieren officieel aangekondigd!

Zojuist is het vierde Game Pack voor De Sims 4, De Sims 4 Vampieren, officieel aangekondigd middels de onderstaande trailer! Niet geheel onverwachts staan vampiers (of vampieren) centraal in het pakket. In de trailer krijgen we onder andere te zien hoe VampierSims nou verschillen ten opzichte van gewone Sims met hun vampierkrachten en krijgen alvast een blik van de nieuwe wereld uit het pakket.

Heel lang hoeven we er overigens ook niet op te wachten; over precies twee weken – dinsdag 24 januari – komt De Sims 4 Vampieren namelijk al uit!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>