Community blog: De grootste kleine update: er zijn nu ook peuters in De Sims 4!

Vandaag is een belangrijke dag voor De Sims™ 4. We zijn super enthousiast om de grootste update voor De Sims 4 tot nu toe aan te kondigen, en het komt in een verrassend ‘klein’ pakketje. Peuters* zijn als gratis update verkrijgbaar om nu naar je game te downloaden!

In de twee jaar sinds we De Sims 4 hebben uitgebracht, hebben we van spelers gehoord wat zij graag in de game zouden willen zien. Hoewel we niet altijd aan deze verzoeken kunnen voldoen, luisteren we wel naar al jullie feedback en om wat voor ervaringen jullie vragen. We weten dat de peuterlevensfase een ervaring is waar velen van jullie doorlopend om hebben gevraagd en we vinden het heel belangrijk om dat op een manier te doen die juist is voorDe Sims 4, en goed aanvoelt voor onze spelers.

Ik overdrijf niet wanneer ik zeg dat we het al jaren over deze specifieke update hebben. We moesten gewoon het juiste tijdstip vinden, de middelen en het ontwerp om het zware proces te starten om te gaan bouwen en peuters tot leven te brengen. En geloof me, het was ECHT heel moeilijk om het er niet over te hebben tijdens het werkproces om het allemaal precies goed te krijgen.

Peuters stonden al een tijdje in de bouwsteigers en ik ben echt trots op het werk dat het team heeft verzet om deze snoezige kleine Sims tot leven te wekken. Ik denk dat jullie het geweldig zullen vinden hoe interactief ze zijn. Dus maak je op voor heel wat schattige, hartverwarmende momenten als je jouw Sims helpt om hun peuters nieuwe vaardigheden te leren met behulp van geheugenkaarten; leer ze praten; geef een dansfeestje; en moedig ze aan om het potje te gaan. Je Sims kunnen ook een band met peuters opbouwen door ze voor het slapen gaan voor te lezen, ze op hun arm door het huis te nemen of door het bijvoorbeeld over autootjes te hebben.

De Sims 4-basisgame heeft altijd een fundering geboden die we doorlopend hebben uitgebouwd en we hopen dan ook dat Peuters zullen helpen om die momenten van groei en verzorging die jullie de afgelopen jaren hebben gedeeld vast te leggen. Uiteraard willen we ook die speciale band tussen ouders en peuters zien naarmate ze ouder worden. We hebben honderden nieuwe animaties toegevoegd, tientallen nieuwe interacties en geweldige nieuwe outfits en voorwerpen. Maar het belangrijkste is dat we een betekenisvol onderdeel uit het leven van je Sims hebben overbrugd.

Ik heb zelf al met peuters gespeeld (een kleine deugniet die dol is op haar tablet en dutjes op de vloer) en ik kan niet wachten om te zien wat jullie allemaal in petto hebben! Deze update is een resultaat van wat jullie, de spelers, echt willen van De Sims 4 – dus blijf je feedback en screenshots met ons delen op Twitter, Facebook, Tumblr en Instagram!

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *