Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 peutervaardigheden cheats

Met peuters in De Sims 4 zijn er ook vijf nieuwe peutervaardigheden (Beweging, Communicatie, Denken, Fantasie en Potjevaardigheid) bijgekomen. Met uitzondering van de Potjevaardigheid hebben ze allemaal 5 niveaus en kun je hieronder de bijbehorende cheat vinden. Tevens zijn ze toegevoegd aan de lijst van vaardigheden op de algemene cheats-pagina.

stats.set_skill_level [vaardigheid] [niveau]

  • Beweging (5): Toddler_Movement
  • Communicatie (5): Toddler_Communication
  • Denken (5): Toddler_Thinking
  • Fantasie (5): Toddler_Imagination
  • Potjevaardigheid (3): Toddler_Potty

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>