Community blog: Het De Sims 4 Vampieren Game Pack is nu verkrijgbaar!

Het De Sims™ 4 Vampieren* Game Pack is nu verkrijgbaar en we zijn enthousiaster dan ooit! Ben jij klaar om je Sim geweldige krachten te geven en voor eeuwig en altijd te laten leven? Dan is deze Game Pack geknipt voor jou.

Het De Sims 4 Vampieren Game Pack is nu verkrijgbaar!

Vampieren zitten anders in elkaar dan elke andere levensvorm in De Sims 4. Terwijl ze zich ontwikkelen met nieuwe krachten en zwakten bieden ze een geweldige kans om verhalen mee te vertellen. Heb je al gehoord van de vampier die weigerde om ook maar een druppel plasma van een andere Sim te nemen? Of het verhaal van de vampier die in vlammen uitbarstte toen hij naar de brievenbus sprintte om zijn nieuwste liefdesroman te publiceren? Of misschien het verhaal over de aardige vampier die met iedereen vriendschap wilde sluiten maar aan oncontroleerbaar gesis leed?

En dan hebben we ook nog Forgotten Hollow, de nieuwe wereld in het Vampieren Game Pack. We zijn zo verliefd op de historische oude uitstraling van deze wereld, compleet met gotische architectuur en tal van stoffige spinnenwebben. Waterspuwers houden de wacht in fonteinen en de mist trekt langzaam vanuit de grond omhoog. Je krijgt echt het gevoel dat deze plek al eeuwenlang in duisternis is gehuld, vol met vampieren en orgelmuziek.

We kunnen niet wachten om te zien wat jullie met jullie eigen vampier gaan doen en we hebben zelfs een kleine Haiku geschreven om dit heuglijke feit te vieren.

De vampieren zijn hier,
Zich verstoppend voor de zon,
Sis sis sis sis sis.

Het kan zijn dat we de zwakte oncontroleerbaar gesis hebben overgenomen…

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *