Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Vampieren en Origin

De Sims 4 Vampieren vanaf nu verkrijgbaar!

De Sims 4 Vampieren is zojuist uitgebracht op Origin voor de gebruikelijke prijs van Game Packs van 20 euro. Via de onderstaande link kom je op de juiste pagina op Origin terecht. Ga je ‘m kopen? Laat her vooral weten!

| Origin: De Sims 4 Vampieren |

4 gedachtes over “De Sims 4 Vampieren vanaf nu verkrijgbaar!”

    1. Rudy

      Je kunt toch gewoon met bijvoorbeeld iDEAL via je bankrekening betalen? Anders komt er half februari ook weer een nieuwe Bundel Pack aan met De Sims 4 Vampieren daarin, al moet je er dan ook meteen twee accessoirespakketten bij kopen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>